Kesäkurssit 2023

Kaikilla kursseilla on ratsastusta kahdesti päivässä, teoriaa hevosista ja ratsastuksesta, hevosten hoitoa ja vapaata yhdessäoloa, kepparit ovat tervetulleita kaikille leireille. Tarjolla on hyvää kotiruokaa ja jälkiruoka, allergiat huomioidaan. Kurssilaisilla on oma tai kaverin kanssa yhteinen hoitohevonen tai -poni. Kursseilla ratsastetaan monipuolisesti koulua, puomeja/ esteitä ja maastossa. Kurssilla pääset kokeilemaan vikellystä! Käytössä on mukavat tilat tallissa ja maneesissa, wc talossa, ruokailu terassilla tai sateen sattuessa sisätiloissa. Kurssin lopuksi on ratsastusnätös, johon ovat vanhemmat/sisarukset tervetulleita seuraamaan ja kannustamaan.

Ratsastuskurssien päivittäinen ohjelma räätälöidään ryhmän ratsastustason ja toiveiden mukaan. Kaikille kursseille voit osallistua myös oman hevosen kanssa, hinta on sama sisältäen hevosen majoittumisen omin rehuin.

Otamme enintään 12 kurssilaista/viikko emmekä valitettavasti pysty järjestämään alle 4 oppilaan kursseja.

Kyselyt ja lisätietoja saat Lauralta parhaiten sähköpostitse laura.kajanto(at)saajantalli.net.

Lasten Ja Nuorten Kurssit

5.-8.6. Estekurssi

Sopii 9-13- vuotiaille, jotka hallitsevat kaikki askellajit. Harjoitellaan esteratsastusta käytännössä ja teoriaopetuksessa keskitytään esteratsastuksen teoriaan. Hinta 295€.

Varaa tästä

12.-15.6. Ponikurssi

7-9 vuotiaille poniratsastajille.
Ratsastus tasoryhmissä, sopii myös alkeiskurssiksi. Hinta 275€.
 

Varaa tästä

19.-22.6. Alkeisestekurssi

8-11 vuotiaille poniratsastajille, jotka pystyvät ratsastamaan kaikissa askellajeissa. Aikaisempaa esteratsastuskokemusta ei tarvita, harjoitukset aloitetaan helpoista puomitehtävistä. Hinta 295€.

Varaa tästä

26.-29.6. Yleis/estekurssi

Sopii 10-14 -vuotiaille junnuille. Harjoitellaan koulu- ja esteratsastusta ja käydään maastossa. Hinta 295€.

Varaa tästä

 

Aikuisten Kesäleirit 2023

Aikuisten leirit ja kurssit järjestetään heinäkuussa Rannikon ratsutilalla Hattulassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan Maria Nikkilä: marianikkila(at)gmail.com

Leireille osallistutaan joko omalla hevosella tai tallin hevosilla eli Saajan tallin supersuokeilla. Leirit sisältävät 1-2h ratsastusta/pv, teoriaa toiveiden mukaan, viimeisenä päivänä 1h ratsastus ja koulurataharjoitus, josta saa koulutuomarin arvostelun sekä vinkkejä radan ratsastamiseen. Koulurataharjoituksia voidaan järjestää muinakin päivinä ryhmien toiveiden mukaan. Tunnit tasoryhmissä 2-4 ratsukkoa. Majoitus tilan päärakennuksessa. Rantasauna sekä grillikota järvimaisemalla kutsuu illanviettoihin.

Aikuisille tulossa myös päiväkursseja, niiden ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kyselyt ja lisätietoja saat Marialta parhaiten sähköpostitse

Aikuisten Kurssit

Kouluratsastusleiri 1A 3.-5.7. ma-ke

Opetellaan hyvää istuntaa ja vaikuttamista hevoseen erilaisten mielikuvien avulla. Reenataan tehokkaasti pienryhmissä koulukuvioita ja harjoitellaan radan ratsastusta.Teoria ja ratsastus pienryhmissä. Hinta 300€.

Varaa tästä

Kouluratsastusleiri 1B 10.-12.7. ma-ke

Reenataan tehokkaasti pienryhmissä koulukuvioita ja harjoitellaan radan ratsastusta. Voit osallistua myös omalla hevosella. Opettajana Maria Nikkilä. 300€.

Varaa tästä

Kouluratsastusleiri 2 24.-26.7. ma-ke

Reenataan tehokkaasti pienryhmissä koulukuvioita ja harjoitellaan radan ratsastusta. Voit osallistua myös omalla hevosella. Opettajana Maria Nikkilä. 300€.

Varaa tästä