Kesäkurssit 2021

Kaikilla kursseilla on ratsastusta kahdesti päivässä, teoriaa hevosista ja ratsastuksesta, hevosten hoitoa ja vapaata yhdessäoloa, kepparit ovat tervetulleita kaikille leireille. Tarjolla on hyvää kotiruokaa ja jälkiruoka, allergiat huomioidaan. Kurssilaisilla on oma tai kaverin kanssa yhteinen hoitohevonen tai -poni. Kursseilla ratsastetaan monipuolisesti koulua, puomeja/ esteitä ja maastossa. Kurssilla pääset kokeilemaan vikellystä! Käytössä on mukavat tilat tallissa ja maneesissa, wc talossa, ruokailu terassilla tai sateen sattuessa sisätiloissa. Kurssin lopuksi on leikkimieliset/oikeat kilpailut tai mahdollisuus suorittaa ratsastusmerkkejä, kilpailuihin ovat vanhemmat/sisarukset tervetulleita seuraamaan ja kannustamaan.

Ratsastuskurssien päivittäinen ohjelma räätälöidään ryhmän ratsastustason ja toiveiden mukaan. Kaikille kursseille voit osallistua myös oman hevosen kanssa, hinta on sama sisältäen hevosen majoittumisen omin rehuin.

Otamme enintään 12 kurssilaista/viikko emmekä valitettavasti pysty järjestämään alle 4 oppilaan kursseja.

Kyselyt ja lisätietoja saat Lauralta parhaiten sähköpostitse laura.kajanto(at)saajantalli.net.

Lasten Ja Nuorten Kurssit

7.-10.6. Yleisestekurssi

Sopii 9-13 vuotiaille vähintään alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot hallitseville. Harjoitellaan koulu- ja esteratsastuksen perusasioita ja käydään maastossa. Hinta 275€.

14.-17.6. Ponikurssi

7-9 vuotiaille poniratsastajille.
Ratsastus tasoryhmissä, sopii myös alkeiskurssiksi. Hinta 250€.
 

Varaa tästä

21.-24.6. Alkeisestekurssi

8-12 vuotiaille poniratsastajille, jotka pystyvät ratsastamaan kaikissa askellajeissa. Aikaisempaa esteratsastuskokemusta ei tarvita, harjoitukset aloitetaan helpoista puomitehtävistä. Hinta 275€.

28.6.-1.7. Poniestekurssi

10-15 vuotiaille, jotka hallitsevat kaikki askellajit. Harjoitellaan esteratsastusta käytännössä ja teoriaopetuksessa keskitytään esteratsastuksen teoriaan. Hinta 275€.

Varaa tästä

5.-8.7. Tehoestekurssi

Ratsastusta 2,5h päivässä, sopii 10-15 vuotiaille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti. Tälle kurssille voit osallistua myös omalla ponilla tai hevosella. Hinta 295€.

Varaa tästä

2.-5.8. Yleisestekurssi

Sopii 9-13 vuotiaille vähintään alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot hallitseville. Harjoitellaan koulu- ja esteratsastuksen perusasioita ja käydään maastossa. Hinta 275€.

 

Aikuisten Kurssit

Istuntakurssi

Opetellaan hyvää istuntaa ja vaikuttamista hevoseen erilaisten mielikuvien avulla. Teoria ja ratsastus pienryhmissä. Iltakurssi klo 17-20. Hinta 75€.

Varaa tästä

Estekurssi

Kolmen päivän tehokas estekurssi, teoriaa ja 75min esteharjoitus. Hinta 129€.
 

Varaa tästä

Kouluratsastuksen tehokurssi

Reenataan tehokkaasti pienryhmissä koulukuvioita ja harjoitellaan radan ratsastusta. Voit osallistua myös omalla hevosella. Opettajana Maria Nikkilä. 129€.

Varaa tästä