Ratsastustunnit

aikuisille ja lapsille kilteillä suomenhevosilla ja poneilla

01

Maastoretket

Eripituisia maastoretkiä reippailla ja varmoilla suomenhevosilla.

02

Tehokas opetus

pienissä ryhmissä antaa mahdollisuuden kehittyä ja vaikkapa kilpailla.

03

Hevoskasvatus

Kasvatamme suomenhevosratsuja. Eri-ikäisiä varsoja myös myytävänä.

04

Yksityishevoset

Taika Liina

on liinahtava vaalearautias tamma, jonka omistaa Nina. Taikaliina on aiemmin kilpaillut kansallisella tasolla valjakkoajossa ja aluetasolla kaikissa kolmessa muussa lajissa: koulu-, este-, ja kenttäratsastuksessa. Taikaliina ja Nina vetävät usein viikonlopun maastoretkiä.

Aroha Kastanja

on Lauran kilparatsu ja silmäterä. Se on voittanut estekasvattajakilpailun, mutta tulevaisuudessa tarkoitus on liidellä kouluradoilla. Kaudella 2015 Kastanja ja Laura osallistuivat kilpailivat kansallisella tasolla saavuttaen muutamia sijoituksia ja olivat suomenhevosten koulumestaruuksissa 9. Kastanja on iso, pitkäsäärinen prinsessahevonen. Se on kantakirjattu I-palkinnolla ja varsonut kerran. Kastanja saattaa satunnaisesti olla tunneillakin ja se toimii myös vikellyksessä. Kaudella 2017 Kastanja oli koulumestaruuskilpailuiden paras tamma ja sijoittui 2-tasolla esteratsastuksessa 90cm:ssa.

Lemmenmarja

on Essin oma. Se on nuori, iso ja kiltti hevonen, joka tulee aina ensimmäisenä portille hakemaan herkkuja ja rapsutuksia.

Aina-Karisma

eli Karkki on nykyisin Hetan oma. Se on pieni, kevyttyyppinen hevonen, jonka kanssa Heta ahkerasti valmentautuu niin este- kuin kouluratsastuksessa.

Liinakon Diiva

on Lauran tulevaisuuden mestaruushevonen - toivottavasti :)

Ikke van het Bloemenhof

on Reetan harmaa estehevonen, jonka kanssa tavoitteet ovat tulevaisuuden junnuesteluokissa.

Mister X

on isoponi, jolla Amy kilpailee ja treenaa ja May harjoittelee.