Ratsastustunnit

aikuisille ja lapsille kilteillä suomenhevosilla ja poneilla

01

Maastoretket

Eripituisia maastoretkiä reippailla ja varmoilla suomenhevosilla.

02

Tehokas opetus

pienissä ryhmissä antaa mahdollisuuden kehittyä ja vaikkapa kilpailla.

03

Hevoskasvatus

Kasvatamme suomenhevosratsuja. Eri-ikäisiä varsoja myös myytävänä.

04

Me

päällikkö

Laura Kajanto

on tallin omistaja ja yrittäjä – siis päällikkö. Laura on valmistunut Viikistä maa- ja metsätaloustieteiden maisteriksi ja agronomiksi vuonna 2000. Lisäksi Laura on valmistunut Ypäjän Hevosopistosta ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2006 ja ratsastuksenopettajaksi 2012. Aikaisemmin Laura piti omaa tallia Hattulassa ja Saajaan muutettiin vuonna 2009, jolloin aloitettiin navetan remontointi nykyiseksi talliksi ja kentän sekä tarhojen teko. Toiminta alkoi 1.4.2010. Lauralla on lisäksi ammattiaineiden opettajapätevyydet (HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu). Laura on kilpaillut koulu- este- ja kenttäratsastuksessa ja omaa koulutuomarioikeudet.

css templates

Ponitytöt

Saajan ponitytöt on jo lähes valtakunnallisesti kuuluisa tiimi, joka vastaa talutustunneilla ja talkoissa avustamisesta. Ponityttötiimi ansiosta Kanta-Hämeen Ratsastajat palkitsi Saajan tallin aktiivisimpana jäsentallina vuonna 2011, 2014 ja 2017. Ponitytöt vetävät tietenkin Ponikerhoa! Ponitytöt paitsi treenaavat ahkerasti, myös kilpailevat. Jos tarvitset tallilla apua hevosen hoidossa tai varustamisessa, kysy ponitytöiltä. Aina valmiina auttamaan, iloisina ja reippaina.

css templates

Reetta Ahtila

Lauran tyttö ja reipas ratsastaja. Osallistuu usein tunneille ja kilpailee Kassiopeialla esteitä ja Ikkellä koulua ja esteitä.

css templates

Muut opettajat

Lauran apuna tunteja pitävät maanantaisin ratsastuksenohjaaja Krista Nieminen, tiistaisin ja sunnuntaisin ratsastuksenohjaaja Sanna Eeva ja lauantaisin ratsastuksenohjaaja Emma Heinonen. Keskiviikkoisin ja perjantaisin ja vaihtelevasti myös muina iltoina tuuraa ratsastuksenohjaajaopiskelija Veera Inkiläinen. Kaikki opettajat toteuttavat samaa kausittain vaihtuvaa opetussuunnitelmaa, mutta laativat omat tuntisuunnitelmansa ja toteutuksensa itse. Viikottainen tunnin aihe ja oppimistavoite on siis sama, toteutus siihen voi olla erilainen. Ja jokaisen opettajan tärkein ja arvokkain apu on tietenkin hevonen, ilman niitä meillä ei olisi yhtään ratsastajaa - vain ihmisiä.

css templates